Planetwin365 je austrijska kladionica, kreirana 2011. godine i popularna uglavnom u Italiji, gdje postoji mreža kladionica. Platforma za sportsko klađenje u vlasništvu je austrijske tvrtke SKS365 Group GmbH.

Stranica Planetwin365.com poznata je i u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama Balkana. U nekim od njih ima i lokalnu licencu.

Planetwin365 Mobile

Iako nema mobilne aplikacije za preuzimanje, za razliku od većine konkurenata na tržištu, stranica Planet win 365 ima potpuno funkcionalnu mobilnu verziju dostupnu za sve vrste uređaja. Planetwin365 Mobile se automatski učitava kada se glavna stranica otvori s mobilnim uređajima.

Planetwin365 Poker

Izvan glavnih tržišta, gdje djeluje kao kladionica i prihvaća sportsko klađenje, Planetwin365 je uglavnom poznat kao poker site. Tvrtka upravlja vlastitom mrežom Hive, koja privlači sve aktivnije igrače i trenutno je među prvih 10 na svijetu. Zbog niske razine vještine u većini njih - Talijana, Turaka i ostalih amatera, mreža Hive je zlatni rudnik za iskusnije igrače.

Sajt: www.planetwin365.com